Specialist in het maken
van exclusieve houtbouw

Wij richten ons met name op landelijke schuren, exclusieve bijgebouwen, veranda’s, tuinhuizen, carports & bergingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw & renovatie.

 

Landelijke schuren

Een landelijke schuur of juist een schuur die past bij de omgeving waar hij komt te staan? Wij bieden u de mogelijkheid uw droomschuur te realiseren! Dit kan modern, klassiek  of gewoon landelijk zijn! Wij informeren u graag over de diversen mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Exclusieve bijgebouwen

Wij realiseren exclusieve bijgebouwen geheel op maat naar de wensen en behoeften van onze klanten. Indien het een bijgebouw betreft dient rekening gehouden te worden met de bestaande woning of schuur etc. Wilt u weten wat er mogelijk is? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen!

Veranda’s

Wilt u extra genieten van het buitenleven? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een veranda! Voor veranda’s zijn de mogelijkheden oneindig, wij maken hem volledig naar uw wensen! Tijdens de ontwerpfase worden de mogelijke houtsoorten, bedekking en eventuele isolatie besproken, het is van belang dat het voor u als klant het fijnste plekje in de tuin wordt.

Tuinhuizen

Wilt u graag een tuinhuis laten bouwen en weet u eigenlijk niet waar u beginnen moet? Bij van Roekel Bouw & Houtbouw bent u aan het juiste adres! Wij adviseren u graag en nemen de uitdaging aan om uw tuinhuis te realiseren. Wij maken graag een afspraak om uw wensen op papier te zetten!

Carports & Bergingen

Komt u bergruimte te kort of wordt het tijd om de auto weer binnen te zetten? Alles kan een aanleiding vormen om een carport of berging te laten bouwen! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een carport of berging naar uw wensen te realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak!

Nieuwbouw, verbouw & renovatie

NIEUWBOUW – Plannen voor een nieuwe woning? Een nieuw bedrijfspand?  Van Roekel Bouw & Houtbouw neemt graag de uitdaging aan, vanaf stap één, de ontwerpfase tot en met de definitieve uitvoering van uw nieuwbouwproject. Mocht u het op prijs stellen, dan kunnen we indien gewenst ook de werkzaamheden van onderaannemers, zoals installatiebedrijven, schilders en afwerkingsbedrijven voor u organiseren en blijven wij het gehele traject uw aanspraakpunt.

VERBOUW – Is de woonkeuken te klein geworden? De tijd voor het plaatsen van een dakkapel aangebroken? Moet uw kantoor worden uitgebreid? Van Roekel Bouw & Houtbouw adviseert en realiseert de verbouw van woningen en bedrijfspanden.

RENOVATIE & ONDERHOUD – Wilt u die oude nostalgische schuur opknappen? Of heeft u een tuinhuis dat hoognodig onderhoud nodig heeft? Wij zullen het bestaande gebouw zoveel als mogelijk is herstellen en gebruiksklaar maken. Wilt u weten wat er mogelijk is? Maak een afspraak!

laat u inspireren!

Neem contact met ons op voor meer informatie.